Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо сравни футболиста на Наполи

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо сравни футболиста на Наполи
Коментари Харесай

Жозе сравни Осимен с Дрогба

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо съпостави футболиста на Наполи Виктор Осимен с Дидие Дрогба и призна, че би го взел в своя отбор, в случай че работи за клуб с доста пари.

Осимен се разписа при успеха на Наполи над Рома с 2:1 в Серия А в неделя вечер и натрупа 14 гола на сметката си от началото на сезона.

Моуриньо бе запитан за 24-годишния нигерийски нападател на конференцията след дуела и помолен да направи съпоставяне с Дрогба, с който работи по време на престоя си в Челси.

„ Той е на същото равнище като Дрогба, само че Дидие не симулира. Ако Виктор промени това, тогава добре. Бих го купил, в случай че съм в клуб с доста пари. Ако един ден отиде в Англия, би трябвало да се промени, защото в Италия му разрешават сходно държание, до момента в който във Висшата лига няма да е по този начин “, разяснява Жозе Моуриньо.

Португалският експерт разкри, че е приказвал с Осимен след мача в Неапол.

„ Казах му, че вкара превъзходен гол и би трябвало да спре да пада толкоз чест. Попадението му беше фантастично. Той направи същото нещо и когато се срещнахме по-рано през сезона. Фантастичен футболист е, само че не би трябвало да симулира “, изясни Моуриньо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР