Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо не е сигурен дали

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо не е сигурен дали
Коментари Харесай

Моуриньо не е сигурен дали Дибала ще може да играе на Световното първенство

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо не е сигурен дали Пауло Дибала ще може да играе в неделния мач от Серия " А " против Торино. Аржентинският нападател се възвръща от травма на бедрото, която заплашва присъединяване му на Световното състезание. Дибала получи контузия при домакинската победа с 2:1 над Лече предишния месец и тогава португалецът сподели, че може да е мъчно за него да се върне в игра преди 2023 година. Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони се надява, че 28-годишният футболист към момента има време да се възвърне до Световното състезание в Катар. 

" Не знам какви са контактите на Дибала с Аржентина и Скалони. Не знам дали би трябвало да играе в неделя, с цел да отиде на Световното състезание, или да не играе, с цел да отиде на международното състезание ", сподели Моуриньо. 

Вътрешните шампионати ще бъдат прекратени след мачовете този уикенд за Мондиала от 20 ноември до 18 декември. 

" Едно нещо е явно. Играчите, които са извикани на Световното състезание, ще мислят повече за Мондиала, в сравнение с за тези последни мачове на клубните им тимове ", добави Моуриньо. " Разбира се, че имаме потребност от Пауло. Ако имам избор, бих желал да имам Дибала против Торино. "  

Аржентина, която ще разгласи състава си от 26 играчи в понеделник, стартира своята акция за Световното състезание на 22 ноември против Саудитска Арабия. Те също се изправят против Мексико и Полша в група С.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР