Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция в хотел

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция в хотел
Коментари Харесай

Моуриньо: Тук сме за победа, Лудогорец ще усети колко сме разстроени след загубата от Удинезе

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде конференция в хотел " Тера Европа " в Търговище, където е отседнал италианският тим преди утрешния мач с Лудогорец в Лига Европа. Португалският експерт съобщи, че " вълците " са пристигнали са победа в България.

" Трудно е да приказваме за любимци, изпитваме оптимално почитание към Лудогорец и ХИК. Много мъчно се вършат прогнози в този шампионат, както и в Шампионска лига. Нямам желание да спестявам играчи за шампионата, знаем какъв брой значим е този мач. Как ще играе Лудогорец ли? Трябва да сме подготвени на всичко, мъчно е да се каже. Лудогорец е отбор-експерт в Европа. Очакваме да е мъчно.
 Рома дойде в България, десетки почитатели посрещнаха
Рома дойде в България, десетки почитатели посрещнаха " вълците " във Варна

Пауло Дибала и компания ще се настанят в Търговище

Искаме успеха, тъй като задачата ни не е да се върнем в Лигата на конференциите. Ще се опитаме да наложим нашата игра. Идваме в България за победа! Утре започваме при 0:0, до момента в който в Удине започнахме при 1:0 - това е разликата. Във футбола може да се случи всичко. Ето за какво моята реакция към момчетата беше много сдържана. Резултатът не беше подобаващ, Удинезе насочи четири удара към нашата врата. Може би Лудогорец ще усети какъв брой сме смутени след тази загуба. Контузените ли? Не желая да приказвам. Нямаме други цели, с изключение на да приключим първи в групата ", съобщи Специалния на българска земя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР