Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана доволен от

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана доволен от
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Когато пазим по този начин, нещата ще се получават

Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров остана удовлетворен от отбраната на своя тим, който изравни серията с Черноморец до 1-1 победи след триумф с 82:75 в мач №2 в Самоков. Ето какво сподели наставникът на самоковци след дуела:
 Йордан Минчев още веднъж тласна Рилски състезател към основна победа в плейофите Йордан Минчев още веднъж тласна Рилски състезател към основна победа в плейофите
“Доста старания вложиха всички. Съвсем друго е при битката - 50:29 са битките, в случай че те са ръстов и атлетичен тим. Бяхме много по-мобилизирани и съсредоточени, което даваше резултат. Основното беше и отбраната, защото в две елементи ги удържаме до 13 точки. Направихме някои неточности най-после, действително можехме да изконтролираме и по-добре мача, само че това са плейофи и единственото значимо е успеха. Искам да поздравя нашия тим за мъжката игра, за поддръжката от почитателите, която беше значима през днешния ден. Да, Георги Боянов ни вкара 30 точки, само че действително изкарахме от играта Мунис Туту, който е с 0 точки. Джордан Тъкър ни вкара 15 точки, само че е с доста ниски проценти. Когато пазим по този метод и държим тима на Черноморец до 75 точки, нещата ще се получават.

Правим някои доста елементарни неточности, изключително неналичието на връзка в отбрана. Те имат забавна тактичност да седят в засада - това си им е стилът. Важното е в идващия мач да държим положително равнище на централизация и на мисъл. Когато го вършим, играем доста добре. Аз съм споделил на играчите, че всеки един би трябвало когато и да е да оказва помощ на тима. Днес доста ми хареса и пейката, която непрекъснато поддържаше играчите на терена. Трябва да си подобрим още играта и за идващия мач би трябвало да сме по-добри. Страхотно е, че откриват нова зала в Бургас, само че нас това не ни касае. Дали ще играем в дребната или в огромната зала, няма значение. Готвим се за мача ”, сподели Хаджисотиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР