Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от
Коментари Харесай

Зидан доволен от Гарет Бейл

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана удовлетворен от представянето на Гарет Бейл при успеха с 3:0 като посетител на Лас Палмас от 30-ия кръг на Ла Лига. Французинът не изключи опцията уелският футболист да стартира като титуляр в дуела против Ювентус от четвъртфиналите на Шампионската лига.

„ Дойдохме, с цел да реализираме победа и успяхме. Направихме положително първо полувреме и отбелязахме два гола. За противника ни му беше доста мъчно. Ние контролирахме играта. Втората част бе малко странна. Играта стана луда. Имахме шансове, само че не се възползвахме от тях “, разяснява Зидан.

„ Доволен съм от играта на футболистите, които по прнцип по-рядко получават опция за изява. Вайехо се показа доста добре, Ашраф също имаше своя принос. Притеснени сме за положението на Начо. Надявам се травмата да не е сериозна. Ще забележим в идващите часове каква тъкмо е контузията му. Той почувства болки в региона зад коляното и преценихме, че е най-добре да го сменим “, добави той.

„ Изиграхме един добър мач, който го контролирахме, само че в този момент към този момент би трябвало да мислим за мача, който ни следва във вторник. Ще бъде напълно друго. Важно е да победим Ювентус още в първия дуел. Ще би трябвало да отидем и да създадем страхотна игра. Няма да спекулираме, само че знаем, че ще ни бъде извънредно мъчно. Сега футболистите би трябвало да си починат и да се възстановят. “

„ Иско има травма и за това преценихме, че е най-добре да остане в Мадрид. “

„ Щастлив съм от представянето на Бейл. Ще забележим във вторник дали ще стартира като титуляр против Ювентус. “

„ Ще забележим дали Маркос Йоренте ще си тръгне след края на сезона. В момента той е част от нашия състав. В момента сме съсредоточени за това, което ни следва до края на сезона. Това е най-важното “, сподели още Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР