Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше категоричен, че

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше категоричен, че
Коментари Харесай

Карло Анчелоти за Мбапе: Не, изключвам го на 100%, селекцията ни приключи

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше безапелационен, че това лято клубът няма да притегля повече нови футболисти.

Анчелоти приказва на конференция преди утрешния мач със Селта в Примера дивисион.

Когато го попитаха по-конкретно за нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе, той съобщи: " Не, изключвам го на 100%. Нашият тим е затворен и играчите мислят за нашия сезон и представянето ни в него. “

Италианецът разкри, че ветеранът Лука Модрич не е по никакъв начин благополучен от обстоятелството, че все по-рядко играе. През септември халфът ще навърши 38 години, само че въпреки всичко отхвърли трансфер в Саудитска Арабия, с цел да остане на “Бернабеу ”.

“Лука към този момент реши какво желае. За него е извънредно да не играе постояно, както е било постоянно. Очевидно е, че не е удовлетворен, само че е добре. Модрич ще оказва помощ. За всички, даже и за мен, е необичайно, че Лука не е титуляр, само че той ще има своята роля ”, уверен е Анчелоти.

Анчелоти също сподели, че новото попълнение Кепа Арисабалага, който се причисли чартърен от Челси, ще дебютира на вратата в първия домашен мач на Реал за сезона. Андрий Лунин беше вратар при първите две победи на Реал, откакто Тибо Куртоа претърпя интервенция на скъсана предна кръстна връзка на лявото коляно.

Анчелоти приказва и за трансформацията в играта на Винисиус Жуниор и Родриго, които привикват към новата скица на игра с двама централни нападатели и Джуд Белингам зад тях. До предишния сезон бразилците действаха главно на крилата.

“Според мен Родриго няма никакъв проблем, тъй като той така и така е привикнал по-често да играе по-навътре в полето. Винисиус пък бързо се приспособява. Истината е, че не подтиквам никого. Вини има нужните качества, с цел да избира по какъв начин тъкмо да работи. Смятам, че в случай че е по-близо до вратата, ще получава повече благоприятни условия за попадение. Там даже ще може да осъществя единствено с едино допиране, до момента в който в случай че се намира отвън наказателното поле, няма да може да го прави. Имах играч като Филипо Индзаги, който заби 200 от общо 300 гола с едно допиране. Не споделям, че нещата са сходни, само че Винисиус би трябвало да се научи да се движи повече в наказателното поле ”, изясни треньорът.

Бившият ментор на Ювентус и Милан е удивен и от напредъка на Белингам, който доста скоро след прехвърлянето си показва, че се усеща чудесно.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР