Нападателят на Арсенал Букайо Сака описа като безкрайно изнервящи последните

...
Нападателят на Арсенал Букайо Сака описа като безкрайно изнервящи последните
Коментари Харесай

Букайо Сака: Трябваше да бъдем спокойни, напрежението беше голямо

Нападателят на Арсенал Букайо Сака разказа като безпределно изнервящи последните 20 минути от дербито на Северен Лондон против Тотнъм. " Артилеристите " поведоха с 3:0, само че в последните минути позволиха два гола и трябваше да треперят до края. Арсенал удържа успеха с 3:2 и остава в конкуренцията за купата във Висшата лига с Манчестър Сити три кръга преди края.

" Последните 20 минути не бяха по никакъв начин приятни, само че си заслужаваше ", сподели британският национал, който вкара втория гол на Арсенал при контраофанзива.

" Знаем, че е огромно дерби и те не желаят да изгубят с 3:0 вкъщи, тъй че откакто върнаха един гол, публиката им даде подтик. Но се гордея с всички момчета, борихме се до края и взехме трите точки ", добави британското крило пред " Скай Спортс ".

Арсенал не беше допускал гол като посетител в шампионата от 30 януари, само че неточност на вратаря Давид Рая разреши на Кристиан Ромеро да означи в 64-та минута, преди маркирана дузпа от Хюн-мин Сон да сътвори конспирация в последните минути.

" Трябваше да бъдем спокойни, напрежението беше огромно, само че най-после показахме самообладание и всички видяха, че имаме сили да печелим основни мачове. Голяма победа за нас и в този момент ни остават още три мача. Нямаме право на неточности, имаме опит, научихме си урока и сме подготвени за последните три мача ", сподели Сака.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР