Старши треньорът на РБ (Лайпциг) Юлиан Нагелсман сподели очакванията си

...
Старши треньорът на РБ (Лайпциг) Юлиан Нагелсман сподели очакванията си
Коментари Харесай

Треньорът на Лайпциг: Няма как да вкарваме по 8 гола всеки мач

Старши треньорът на Република България (Лайпциг) Юлиан Нагелсман показа упованията си за мача от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига против Зенит, който е на следващия ден (вторник) от 19:55 часа в Санкт Петербург. През уикенда немският отбор разгроми Майнц 05 с 8:0, а преди този момент нямаше триумф в продължения на няколко срещи.

" Слабите резултати напоследък ги приписвам на напрежение. Имаше дребни неточности, за които към този момент говорихме. Не можете да спечелите всеки мач, вкарвайки 6-8 гола. 1:0 също е достатъчно”, съобщи Нагелсман.

Destination St. Petersburg

#DieRotenBullen #UCL #ZENRBL pic.twitter.com/xb2CG2CTZI
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) November 4, 2019
“Анализирахме всички мачове, като мога да кажа, че няма да играем в скица 5-4-1. Ние вземаме поради всички предходни срещи. За нас е значимо момчетата да схванат какво да чакат от съперника. Това ще усили вероятността за победа. В последния ни мач противниковият тим се защитаваше надълбоко. Очакваме Зенит да има по-висока отбрана. Успяхме да се измъкнем от защитата в първия мач, в този момент не очаквам радикални промени ", добави наставникът.

Преди две седмици Лайпциг се наложи с 2:1 в първия конфликт сред двата тима. Шампионска Лига 4 кръг, вторник 5 ноември  Зенит 19:55предстои  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР