Старши треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман нарече играчите си

...
Старши треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман нарече играчите си
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман нарече играчите си машини и изказа претенции към съдията

Старши треньорът на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман назова играчите си машини, откакто победиха Манчестър Юнайтед с 3:2 и не престават напред в Шампионската лига за сметка на прославения британски отбор.
" Доста се изнервих в края на мача, само че като цяло играхме доста мощно. Много повече владеехме самодейността от съперника. Момчетата извършиха проекта, който бяхме обрисували за мача, изключително през първото полувреме. Но най-вече съм удовлетворен, че всички се бореха до края на силите си. Преди мача споделих, че не желая да ме питат за боевите качества на играчите, тъй като знам какви са моите футболисти. И през днешния ден те още веднъж потвърдиха това, удовлетворен е Юлиан Нагелсман.

И добави, че има искания към съдията за дузпата, която е отсъдена в интерес на Манчестър Юнайтед, както и за игра с ръка на Хари Магуайър при второто попадение в тяхната врата.
" За мене това не е дузпа, а обикновено единоборство. Но генерално ние не трябваше да отстъпваме обратно в тази обстановка, а да се пазиме по-добре.

" При второто попадение за Юнайтед също имам искания, тъй като мисля, че ръката на Магуайър е върху топката. Гледах обстановката от четири вероятни гледни точки и отново е мъчно да се даде безапелационен отговор. Но си мисля, че беше игра с ръка и трябваше да се отсъди. Но в този момент към този момент няма значение. Приключихме, момчетата се сбиха. Момчетата са машини, те демонстрираха това още веднъж през днешния ден и ме направиха благополучен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР