Старши-треньорът на пловдивския Локомотив - Бруно Акрапович, бе награден за

...
Старши-треньорът на пловдивския Локомотив - Бруно Акрапович, бе награден за
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Надявам се, че в Първа лига ще бъде интересно, всеки да може да бие Лудогорец

Старши-треньорът на пловдивския Локомотив - Бруно Акрапович, бе награден за " Треньор на месец юли ". На формалната конференция по случая, той показа упованията си за идните мачове със Славия от третия кръг на Първа лига и Искра (Даниловград) в шампионата Лига Европа.

" Благодарим на всички, които са дали своят вот за нас. Това е огромно почитание за мен. Благодаря на тима ми, който ми дава тази опция да вземам награди. Щастлив съм, че работя с такива неповторими хора. Дано радваме почитателите с прекрасен футбол и още по-големи триумфи ", съобщи наставникът на " смърфовете ".

" Всичко е до работа. Има още качествени тимове - ЦСКА, Левски, Берое, Ботев, Славия, Черно море. Надявам се, че ще бъде забавно и всеки да може да бие Лудогорец. Тогава ще има късмет и за други тимове да влязат в борбата. Ние ще даваме всичко от себе си да се случи това. Трябва да се опитаме да намерим стила си отначало, да се концентрираме върху играта си. "

" Гледахме техен мач през вчерашния ден. По-качествени сме, само че няма да е елементарно. Ще се опитаме да се класираме за идващия кръг, считам, че сме по-добрите ", съобщи Акрапович по отношение на тима на Искра (Даниловград), против който " смърфовете " ще се изправят в първия кръг на конкуренцията.
 Снимка 493132
Източник:

Вчера играха много здрав футбол, няма да е елементарно да ги бием и момчетата би трябвало да го знаят. Отиваме с огромна централизация, с готовност. Събираме адреналин през седмицата, който да изкараме по време на мача. Това ще бъде основното. Всичко е допустимо в един мач. Ние сме единствените, които предложихме да се играе единствено по един мач, тъй че не се плашим от никой. Имаме доверие в себе си и качествата си ", добави наставникът.

" Успяхме да задържим съвсем всички играчи, които сме желали. С Томашевич имахме спогодба, в случай че има оферта от добър тим, да го пуснем. Искаме да развиваме всичките си играчи. Привлякохме млади, качествени играчи. Очакваме още един състезател. Липсата на Йосип е голяма, само че в лицето на Чико имаме състезател, който може да запълни празнотата на тази позиция.

Концентрирани сме да спечелим нещо тук. Винаги играем за победа, само че през днешния ден се изправяме против сериозен тим с първокласен треньор. Комплименти към моя сътрудник.

Не съм човек, който се връща обратно, интересува ме единствено бъдещето. Срещу Ботев (Пловдив) не играхме добре, момчетата го знаят, само че даже не се сещам към този момент за този мач ", приключи босненският експерт.
 Славия и Локомотив (Пловдив) откриват третия кръг в Първа лига
Славия и Локомотив (Пловдив) откриват третия кръг в Първа лига

И двата тима стартираха мъчно в новия шампионат
 Снимка 493130
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР