Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери сподели очакванията

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери сподели очакванията
Коментари Харесай

Емери е убеден: Неймар и Кавани не могат един без друг

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери показа упованията си за дербито от 14-ия кръг на френското състезание против Монако, а също по този начин разяснява и все по този начин настоящата тематика за връзките сред двамата голмайстори Неймар и Единсон Кавани.

" Те двамата имат опция да са най-хубавите в света. Неймар и Кавани са умни и знаят, че се нуждаят един от различен, а и от останалите си съотборници. За мен е значимо да направя по този начин, че да играят с триумф дружно ", съобщи Емери.

" Mоже би сега превъзхождаме Монако, само че те са същият мощен тим, както предходната година и не престават да вкарват доста голове. В исторически проект това са едни от най-трудните мачове за нас. От последните си седем гостувания в Монако, ПСЖ има единствено една победа ", пропомни испанският експерт.

" Леонардо Жардим доста добре познава нашия тим. Той е образован треньор и знае по какъв начин да приготви отбора си. Ще се получи прекрасен мач. Той ще е значим за Килиан Мбапе, който за пръв път ще излезе против някогашния си тим ", сподели още Емери. Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  Пари Сен Жермен 7:1краен резулат  Селтик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР