Старши-треньорът на Нефтохимик Диян Петков и неговите помощници Станимир Димитров

...
Старши-треньорът на Нефтохимик Диян Петков и неговите помощници Станимир Димитров
Коментари Харесай

Диян Петков изведе Нефтохимик на първа тренировка

Старши-треньорът на Нефтохимик Диян Петков и неговите помощници Станимир Димитров и Евгени Русев изведоха отбора на първото занятие за 2018 година На него участва и шефът на детско-юношеската школа Николай Кръстев, който също ще оказва помощ на отбора. „ Шейховете “ направиха бегова подготовка в парк „ Велека “, на която участваха 23-ма футболисти.

В тима досега има две нови попълнения. При „ шейховете “ се завърна опитният халф Цветомир Цонков. След като напусна Оборище /Панагюрище/, където беше титуляр през първия дял на шампионата, той избра да се върне в Нефтохимик. Цонков е роден през 1981 година, като през годините е защитавал цветовете на Черноморец, Нефтохимик и Несебър. Другото ново попълнение е десният защитник Стойко Иванов, който през предишния сезон е играл за Септември - Симитли. Той е роден през 1995 година, в Сливен.

Треньорският щаб е в развой на договаряния с още няколко нови футболисти, като се чака те напълно скоро да се причислят към отбора.

„ Предстои ни един сложен полусезон и имаме доста работа. Аз съм реалист и не чакам да се случат чудеса. Но за първи път ние имаме ясна цел и тя е дълготрайна. Целта ни е да създадем колектив, който през идващите години да стане конкурентоспособен. Пожелавам ви здраве и триумфи! “ - сподели старши-треньорът Диян Петков на футболистите.

„ За тези пет месеца във Втора лига ние би трябвало да създадем едно мощно ядро, а през идващите години да го надграждаме. Въпреки това желая още тази година да се заприказва за вас. Въпреки, че сме последни в таблицата, желая с игрите си и с резултатите си да впечатлите. Молбата ми е да давате всичко от себе си и да се борите. “ - добави изпълнителният шеф Николай Тодоров.

Помощник-треньорът Станимир Димитров и Николай Кръстев също пожелаха здраве и триумфи на футболистите и ги приканиха да работят старателно както за персоналното си развиване, по този начин и в поддръжка на тима.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР