Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти изрази недоволство от съдийството

...
Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти изрази недоволство от съдийството
Коментари Харесай

Анчелоти: Несправедлив червен картон, при 10 срещу 10 бяхме по-добри

Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти изрази неодобрение от съдийството на мача против Ювентус, изгубен с 1:2. Дербито на " Сан Паоло " предложи доста любопитни моменти и трагична развръзка, а домакините имат съществени искания против аления картон на вртаря Алекс Мерет. Въпреки провалянето, Анчелоти съобщи, че е останал удивен от превъзходството на Наполи след почивката.

" Много противоречиво положения. Със сигурност нашият вратар не докосна Кристиано Роналдо. Разбирам, че той може да бъде глобен и поради самото влизане, само че реферът трябваше да вземе поради къде отива топката и къде се намира Алан Маркес. Кристиано нямаше по какъв начин да играе с топката, тя отиваше към корнера. Това беше епизодът, който промени целия мач. Ние направихме единствено две неточности - построяването на стената при фаула на Миралем Пянич и това, че изпуснахме Емре Джан при корнера за втория гол ", разяснява Анчелоти.

" След аления картон трябваше да извадим някого и взех решение това да е Милик, тъй като Инсиние можеше да сътвори повече проблеми за противника със скростта и техниката си. Не мисля, че има защо да съжаляваме през сезона. Ювентус просто е прекомерно мощен и не ни разреши даже да ги доближим в точките. Днешното ни показване обаче дава мотив за оптимизъм. Признавам, че останах сюрпризиран от позитивната ни реакция през второто полувреме. Когато и двата тима останаха с по 10 индивида, ние бяхме доста по-добри. Това сподели какъв брой доста класа има в отбора ни ", продължи наставникът на Наполи.

" Трябва повече да си имаме вяра. Не можем да печелим мачове по метода, по който го направи Юве против нас. Силните ни страни са други. Лоренцо Инсиние извършва дузпите в тима и не съм имал съмнения дали той да стреля от бялата точка ", сподели още Анчелоти.
Серия А 26 кръг, неделя 3 март  Наполи 1:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР