Старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов остана много доволен от

...
Старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов остана много доволен от
Коментари Харесай

Ферарио Спасов: Не трябва да съжаляваме

Старши треньорът на "Монтана " Ферарио Спасов остана доста удовлетворен от представянето на своя отбор против "Левски " за Купата на България, макар загубата с 0:1 и отпадането от шампионата. Опитният експерт съобщи, че отборът не би трябвало да съжалява за крайния резултат.
“Не мисля, че се обърка нещо за нас в този мач. Държахме се доста добре на терена. Не дадохме доста шансове и пространства на "Левски ", макар че те подходиха доста съществено и пуснаха всичко най-хубаво, с което разполагаха. Това демонстрира, че те имат упоритост да стигнат колкото се може по-напред за Купата”, съобщи Феро.
“Аз съм задоволен от играта ни. Имаше две положения през второто полувреме, с които можеше да стане много по-интересно. Не мисля, че би трябвало да съжаляваме и да навеждаме глави от този мач. Показахме, че играем добре и сме равностойни на тимовете от нашето състезание “, добави още той.
“Знаехме, че "Левски " повече играеше в изчаквателна позиция в предходните мачове. Чакаше да сбъркаме. Имаше равноценност в мача, макар че видимо те владееха топката. Те не сътвориха доста положения. Момчетата извършиха това, което искахме от тях. Представихме се добре “, продължи експертът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР