Старши треньорът на Монтана 2003 Николай Господинов не скри притесненията

...
Старши треньорът на Монтана 2003 Николай Господинов не скри притесненията
Коментари Харесай

Николай Господинов: Надявам се на база на добрата енергия в отбора да се поздравим с победа в Загреб

Старши треньорът на Монтана 2003 Николай Господинов не скри терзанията си преди гостуването на ЖКК Загреб в Хърватия в Адриатическата лига по баскетбол за дами. Двубоят от група " А " на надпреварата ще се организира на 30 ноември от 18:30 часа българско време.

" Имахме доста проблеми в интервала преди мача. Лисваха ни две съществени състезателки, които бяха с националния тим на България. Не можахме да упражняваме добре, тъй че е обикновено да имаме нарушен игрови темп. Надявам се това да не се отрази толкоз. Момичетата от националния тим ще се причислят непосредствено в Загреб и ще имаме единствено един ден за подготовка дружно ", съобщи Господинов във връзка Александра Петрова и Габриела Николова.

" Въпреки това се надявам на база на положителната сила и химия в тима да можем да се поздравим с победа. Тимът на ЖКК Загреб се укрепи с ново попълнение, тъй че ни чака сложен мач. Ако ние сме добре стимулирани и готови душевен, ще изнесем един добър дуел ", добави Господинов пред формалната страница на Монтана 2003 в обществената мрежа Facebook.

Баскетболистките на Монтана 2003 имат 5 победи и 1 загуба все още, до момента в който хърватският ЖКК Загреб е с баланс 3-4.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР