Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис се срещна насаме с бившия

...
Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис се срещна насаме с бившия
Коментари Харесай

Тръмп и ДеСантис, някога съперници на Републиканската партия, се срещат в Южна Флорида, за да обсъдят изборите през 2024 г.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис се срещна уединено с някогашния президент Доналд Тръмп за няколко часа в неделя сутринта, с цел да обсъдят частично набирането на средства преди общите избори през 2024 година, споделиха за CBS News няколко източника, осведомени със срещата.

Срещата е била направена по искане на ДеСантис, съгласно почитан източник на Тръмп, осведомен със срещата. Тя беше проведена от вложител в недвижими парцели и дълготраен донор на Тръмп Стив Виткоф. Срещата бе обявена за първи път от Washington Post.

ДеСантис играеше голф в Shell Bay Club, частен клуб в Холивуд, Флорида, и се съгласи да закуси с Тръмп, съгласно източник, осведомен със срещата.

завърши президентската си акция през януари и поддържа Тръмп във видео известие. ДеСантис не е водил акция за Тръмп, откогато приключи личната си кандидатура.

Републиканските първоначални избори бяха изключително враждебни сред двамата мъже и техните акции, макар че Тръмп елементарно завоюва републиканс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР