Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли изрази задоволство от представянето

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли изрази задоволство от представянето
Коментари Харесай

Стефано Пиоли след победата над Тотнъм: Доволен съм, но трябваше да вкараме още голове

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли изрази удовлетворение от представянето на своя тим и

" Беше сложен мач, тежка борба, както чакахме, играхме играта, която трябваше да играем, с фокус, увереност и отборна работа. Доволен съм ", сподели Пиоли пред Mediaset.

" Един треньор постоянно е благополучен, когато види работата, свършена през седмицата в тренировките, приложена на терена. Не се е случвало толкоз постоянно в последно време, можехме да играем малко по-атакуващо през второто полувреме, когато пресата на Тотнъм отпадна, само че момчетата играха със страховит дух, увереност и неотстъпчивост ", сподели още Пиоли.

Треньорът на Милан съжали за два пропуща в края на мача, които биха създали задатъка на " росонерите " по-внушителен преди реванша в Лондон на 8 март.

" Да, трябваше да вкараме тези две положения. Положителното е, че се защитавахме доста добре при статичните положения. Това е единствено първата стъпка, втората ще бъде още по-трудна ", сподели Пиоли.

Милан побеждава тим от Висшата лига за първи път в Шампионска лига от сезон 2011/12, когато надигра Арсенал с 4:0 в първи осминафиналите мач в шампионата. След това " росонерите " губят всяка от петте срещи с британски тимове в Шампионска лига.

" Това е показване, което ще увеличи самочувствието ни, само че би трябвало да бъдем енергични и динамични, тъй като това е нашият метод на игра. Беше сложен месец, опитваме се да преодолеем тези компликации и не преставам да имам вяра, че работя с в действителност специфичен тим ", сподели Пиоли.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР