Старши треньорът на Милан – Стефано Пиоли, даде своя коментар

...
Старши треньорът на Милан – Стефано Пиоли, даде своя коментар
Коментари Харесай

Пиоли: Има причина да сме разочаровани от загубата

Старши треньорът на Милан – Стефано Пиоли, даде своя коментар за загубата на италианския първенец от Наполи с 1:2 на „ Сан Сиро “ в неделя вечер.

Специалистът показа, че неговият отбор не е заслужавал да загуби, само че все пак провалянето ще послужи в позитивен аспект за възпитаниците му. Пиоли разяснява и две от новите попълнения на „ Дявола “ - Сержиньо Дест и Шарл Де Кетеларе.

" Разочаровани сме, има причина - искахме да продължим с нашата серия без загуба. Влезнахме в мача на добра скорост, играхме с сила и разпределяне. Да играеш толкоз добре и да загубиш е огромно отчаяние. Понякога мачовете се губят, тъй като нещата не се развиват по метода, по който си очаквал или тъй като ти липсва класа, само че в този мач нещата не стояха по този начин. Това е повода, която ни кара да съжаляваме за загубата. Трябва да се стремим да печелим дуелите, в които играем добре. Убеден съм, че през паузата ще работим още по-усилено, обръщайки още повече внимание на детайлите ", стартира Пиоли.

„ Мисля, че тази загуба може единствено да ни помогне. Всъщност единствено обособени епизоди бяха решаващи за провалянето в този мач. Мисля, че играхме по-добре от противниците си и заслужавахме освен това “, продължи наставникът.

„ Кяер напусна терена поради жълт картон. Калабрия пък заяви за мускулна отмалялост. При естествени условия той щеше да остане на терена “.

„ Не упреквам Дест за позволения гол. Смятам го за добър състезател. Де Кетелар изигра най-хубавия си мач този сезон. Все още му би трябвало време, с цел да разбере италианския футбол. Хареса ми неговото отношение и ангажираност към този мач. Шарл би трябвало да промени манталитета си. Не можем да чакаме от него да реши всички проблеми по време на мача. Доволен съм от работата му досега “, приключи Пиоли.

 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР