Старши треньорът на Маурисио Почетино направи любопитно изказване относо факта,

...
Старши треньорът на Маурисио Почетино направи любопитно изказване относо факта,
Коментари Харесай

Почетино: Имаме най-добрите в света, но имаме и техните семейства, фенове, медии

Старши треньорът на Маурисио Почетино направи любопитно изявление относо обстоятелството, че в тима се подвизават някои от най-хубавите футболисти в света. Той призна, че ръководенето им значи да се оправя и с техните фамилии, почитатели и даже медиите към тях.
" Няма по какъв начин да забравим, че имаме най-хубавите футболисти в света в нашите ръце. Но имаме също по този начин техните фамилии, техните обкръжения от медии и техните почитатели. не е елементарно. Хората говоят за играчите, че не се приспособяват, че имат проблеми и страдат.
Ами останалите чиновници? Те нямат ли проблеми? Имаме отговорности. Трябва да открием баланс, който да е годен за играчите. Обкръжението на играчите постоянно ги кара да считат, че имат права, само че нямат отговорности. Нещата не се получават, когато няма баланс " - показа аржентинският експерт.
Колкото за поемането на ПСЖ, той съобщи: " Когато ПСЖ пристигна да те търси, от теб зависи да се адаптираш към структурата в клуба. Трябва да се адаптираш към играчите, които взимат и които желаят. ПСЖ желае да завоюва Шампионска лига, Лига 1, всичко и всеки мач ".
Разбира се, една от огромните звезди при парижани е Килиан Мбапе. Неговият контракт обаче скоро изтича и не се знае дали ще остане във френската столица. Дори се появи информация, че е допустимо .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР