Старши треньорът на Лудогорец“ - Пауло Аутуори, заяви след след

...
Старши треньорът на Лудогорец“ - Пауло Аутуори, заяви след след
Коментари Харесай

Треньорът на „Лудогорец“ Пауло Аутуори: Притесняваме, че не вкарваме голове

Старши треньорът на „ Лудогорец “ - Пауло Аутуори, съобщи след след домакинската загуба с 0:1 от „ Локомотив “ (Пд) в 3-ия кръг на Първа лига по футбол: Футболът те санкционира, когато пропуснеш дузпа и толкоз благоприятни условия.

Заслужавахме да загубим. Създадохме доста обстановки за гол, само че не успяхме да ги оползотворим. И против „ Етър “ беше по този начин, и против „ Видеотон “, и в този момент също. Поздравявам съперника за положителната игра, а ние не бяхме ефикасни. Аз самият също не мога да си обясня за какво не можем да вкарваме. А играчите се бориха мъжки, извършиха напълно напътствията, които им бяха дадени. Но топката ни санкционира, очевидно. Просто при гола забравихме, че би трябвало да бъдем деликатни в такава обстановка “.

Той добави, че не се тормози от вероятно увеличение на разликата от ЦСКА София на 5 точки, в случай че алените бият „ Дунав “ (Русе).

„ Разликата не ме тормози, тъй като шампионата е едвам първоначално – добави бразилецът. - Това, което ме тормози е неумението да бележим голове, проблемите в завършващата фаза. Много е тъпо, че по този начин наподобява обстановката, тъй като ние можем да бележим. Вярвам, че ще поправяме пропуските и ще видите едно по-добро лице. Не съм обезпокоен за мача със „ Зрински “ (Мостар) в Лига Европа. Няма да трансформирам нещо, което работи, а в тима има такива неща. “ /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР