Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, остана доволен след

...
Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, остана доволен след
Коментари Харесай

Дерменджиев: Искам отборът да играе равномерно - както в Европа, така и в първенството

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, остана удовлетворен след безапелационния триумф с 5:0 над Ботев Враца. Опитният експерт съобщи, че триумфът е бил обоснован предвид на представянето на футболистите.

„ Най-вече от настроението съм удовлетворен. Малко неприятно време за игра, само че футболистите бяха стимулирани на 100% и изиграха един доста добър мач “, съобщи Дерменджиев.

„ Ние говорехме доста на тази тематика. Искам тимът да играе отмерено – както играе интернационалните мачове, по този начин да играе и във вътрешното състезание. Не мисля, че успеха там бе трагична, тъй като имахме доста положения “, добави наставникът, който разяснява идните мачове пред своя отбор:

„ Наистина е предизвикателство, а и ни предстоят мачове в сбит цикъл, само че досега се оправяме. Серията е тежка, мачовете са виновни, само че с играчите разясняваме и мисля, че ще се оправим “, сподели още Дерменджиев, който съобщи, че промяната на Педро Нареси с Тодор Неделев на почивката е било тактическо решение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР