Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо призна, че

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо призна, че
Коментари Харесай

Херо: Никой не ми е поставял задача да отстраним Милан, нямам нужда от нови

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо призна, че все още никой от управлението на клуба не му е поставяло задания по отношение на идния конфликт с италианския гранд Милан в шампионата за Лига Европа.

Специалистът обаче призна, че до тогава има доста време и това може да се промени.

Херо добави, че все пак, съществена цел пред него и отбора му остава следващата шампионска купа в България.

Димитров приказва при първото събиране на Лудогорец за новата година. Днес „ зелените “ на процедура започнаха своята подготовка за пролетния дял от шампионата.

„ През тази година ни предстоят тежки мачове. Трябва да защитим шампионската купа. Трябва да се представим почтено и против Милан. Бяхме създали подготовка, знаехме датите авансово. Това, че се падна Милан не трансформира нещата “, разяснява Херо на първата си конференция за годината.

Петричев: БФС си прави добре работата

“Селекцията не би трябвало да се прави непременно. Ако бъдат открити нужните хора, ще ги притеглим. С този състав, който разполагаме, можем да се борим до края на шампионата. Трябва да се намерят футболистите с избрана характерност, които да пасват на отбора “, продължи Херо.

„ Не ми е сложена задача, да преодолеем Милан непременно. Има време до 15-и февруари, може и да ми бъде сложена. Милан е един тим, който направи селекция за 200 милиона. Да, сега не е в доста положително положение, само че се изисква време. Следя всеки един мач на Милан. Запознат съм със състава и обособените качества на футболистите им. “

„ Трябва да бъдем в положително положение, имайки поради, че те не престават шампионата. С поредицата от контролни срещи, главната ни цел ще бъде шампионата, само че несъмнено няма да пренебрегнем и мача с Милан “, призна експертът.

„ Навлизаме в такава фаза от шампионата, че всяка неточност може да коства скъпо. Да мачът с Милан е напълно друга страст “, сподели още наставникът на първенците Димитър Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР