Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, сподели след успеха

...
Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, сподели след успеха
Коментари Харесай

Шимунджа: Трябва да се поучим от грешките си, доволен съм от характера

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, показа след триумфа на неговия отбор над Левски във финала за Суперкупата на България, пристигнал след осъществяване на дузпи, че е удовлетворен, тъй като играчите му са останали фокусирани и са посочили здрав дух в сериозните моменти от дуела.

„ Мисля, че се получи добър мач. Първото полувреме Левски беше по-добър, тъй като не играхме по този начин, както искахме. По напълно друг метод играхме обаче през второто полувреме и бяхме по-добри. Дузпите са лотария, имахме малко шанс в края. Вярвам, че мачът беше доста добър за феновете, тъй като против Левски и всички тези почитатели беше ужасно да се играе “.

„ Рома? Имаме Хебър преди Рома “.

„ Два пъти допуснахме неточности, а Левски има качеството да ни накаже и го направи. Трябва да се поучим от тези неточности. Това, което ме радва е, че даже, когато допуснахме гол толкоз късно, ние останахме фокусирани и демонстрираме здрав дух в мача “.

„ Не играхме както искахме през първото полувреме. Показахме напълно друго лице – не искахме да играем с дълги топки, искахме да запазим групировката, да владеем топката, само че всичко беше противоположното. Трябваше да отвръщам на почивката “, съобщи Шимунджа.    

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР