Старши треньорът на Локомотив (София) - Стойчо Стоев - няма

...
Старши треньорът на Локомотив (София) - Стойчо Стоев - няма
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Няма оферти за наши играчи, искаме да победим Хебър

Старши треньорът на Локомотив (София) - Стойчо Стоев - няма да може да разчита на Ивайло Найденов и Стив Траоре за днешния дуел с Хебър на стадион " Локомотив " в квартал " Надежда ".

" Найденов има проблем в адукторите, докторите работят с него, само че към момента не е подготвен. При Стив Траоре възобновяване още продължава. Имам още един-двама души, които са с проблеми от мача ни с Арда в предходния кръг, само че за тях ще вземам решение в последния миг.
 Локомотив (София) търси трета победа против твърд Хебър
Локомотив (София) търси трета победа против твърд Хебър

Двубоят на стадион " Локомотив " в столичния квартал " Надежда " стартира в 19:00 часа

Настроението при нас е обикновено като преди всеки мач и се надяваме на положителен резултат ", съобщи пред " Мач Телеграф " Стойчо Стоев, като не пропусна да похвали днешния противник Хебър.

" Определено са един добър и спретнат тим. Взеха равенства против ЦСКА и ФК ЦСКА 1948, победиха Ботев (Пловдив), което потвърждава, че са във напредък. Този напредък сигурно значително се дължи на работата на Любо Пенев.

През предишния сезон Хебър ни победи два пъти, само че стават такива неща във футбола и нямам доверие в моите играчи да има реваншизъм за този мач ", добави наставникът на " червено-черните ". Той разяснява и селекцията в отбора.

" Докато е отворен трансферният прозорец, ще търсим нови хора. Не искам да ви споделям освен имена, а и численост. Изходящи прехвърляния не мисля, че ще има. Може да стане, в случай че вероятно дойде оферта за някой наш състезател, само че за момента няма такива ", приключи Стойчо Стоев.
 Бразилец на проби в Локомотив (София)
Бразилец на проби в Локомотив (София)

Фелипе Райън ще се опита да впечатли Стойчо Стоев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР