Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев направи неофициален дебют

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев направи неофициален дебют
Коментари Харесай

Стоев: Допуснахме страшно много грешки, Вутов най-вероятно си тръгва

Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев направи всекидневен дебют отпред на тима с проваляне 1:2 от Марек Дупница. Столичните железничари поведоха с ранен гол, само че позволиха мълниеносен поврат.

Стоев показа, че играчите му позволяват доста неточности и отборът е към момента надалеч от мечтаното равнище. Наставникът добави, че се чакат нови играчи. " Все още сме надалеч от това, което ни се желае да създадем като тим.
 Локомотив (София) загуби първата си инспекция
Локомотив (София) загуби първата си инспекция

Срещата стартира чудесно за домакините, които откриха резултата още в 5-ата минута

Допускаме ужасно доста неточности - освен механически, само че и тактически. Може би е обикновено, защото условията по отношение на отбраната и халфовете са по-различни. Ще е малко по-труден този преход най-много в мисленето на самите футболисти, да забележим.

Надявам се през седмицата да имаме нужните попълнения, които да се сработят в тима и да ни свършат нужната работа. Далече сме от стиковането на какъвто и да е тим ", съобщи Стоев, представен от " Дспорт ".

" Чакаме дадени футболисти, да забележим през седмицата. Да се надявам, че ще можем да разчитаме с изключение на на по-голяма група и на по-голямо качество ", добави той.
 Локомотив (София) се укрепи със бранител на ЦСКА
Локомотив (София) се укрепи със бранител на ЦСКА

Подписа за две години

" Не желая към момента да давам каквито и да е отзиви за дадени футболист. Лоренцо Фонсека имаше и хубави моменти и такива, които мен не ме задоволиха ".

" Вутов си има контракт, следва трансфер най-вероятно. Затова не присъстваше. Бабукар го чакаме в понеделник. Трябва да е на линия. Имаше мачове с националния си тим ", сподели още треньорът на Локо София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР