Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев вярва, че отборът

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев вярва, че отборът
Коментари Харесай

Станислав Генчев вярва: Нищо не е загубено

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев има вяра, че тимът има сили да в профил ЦСКА 1948 и да се класира за край в шампионата за Купата на България, макар загубата в първия полуфинал вкъщи с 2:3. Реваншът в Бистрица е на следващия ден от 19 часа.

" Противникът има преимущество, тъй като завоюва първата среща с 3:2, само че въпреки това правилото за гол на непознат терен ненапълно ни облагодетелства, тъй като даже и минимална победа може да вкара мача в продължения. Нищо не е изгубено, футболистите имат вяра, че можем да реализираме победа. Ще създадем всичко допустимо да зарадваме нашия притежател и почитателите и да видят тима на край.

Надявам се контузените да могат да вземат присъединяване. в подобен дуел е значимо да се употребява цялостния капацитет на тима ", сподели Генчев на брифинг през днешния ден.

Той удостовери желанието на притежателя Иван Василев да се отдръпна и призна, че това внася неустановеност в клуба.

" Неприятно е, когато притежателят желае да напусне клуба, още повече знаем какво направи Иван Василев за Локомотив София през последните години - изведе тима от окръжните групи до едно положително показване в Първа лига този сезон. Неприятно е за футболистите. Той съобщи, че всичко, което е поето като ангажимент към футболистите, ще бъде изпълнено. Но е неприятно, тъй като футболистите питат какво се случва, има футболисти с изтичащи контракти, има напрежение. Но в диалог с мен той изрично съобщи, че ще се отдръпна ", сподели Станислав Генчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР