Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, коментира загубата

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, коментира загубата
Коментари Харесай

Александър Томаш: Трябват ни поне двама нови

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, разяснява загубата на " смърфовете " от Прищина в следващата другарска среща в Турция.

" Аз мисля, че всички мачове протичат по един и същи метод, против нас тимовете се пазят. Ние се опитваме да играем и получаваме обикновени голове от наши неточности. Пак споделям, по тази причина са тези контроли, през днешния ден оставих множеството футболисти да играят цялостен мач. Ще изчакаме идващия мач и към този момент ще вършим генерални заключения ", показа Томаш.

Наставникът на пловдивчани бе запитан дали е обезпокоен от резултатите в контролите по време на зимната подготовка.

" Мен персонално не, уповавам се футболистите да не наведат главите, тъй като колкото и да е, всяка една победа е самочувствие. Аз съм удовлетворен от физическа позиция, момчетата се показват добре, имаме положителни данни. Според мен ще ни трябват най-малко двама футболисти и се надявам да ги притеглим ", отговори треньорът.

" И в предния мач контролирахме безусловно всичко...видяхте първия гол, по какъв начин да го разясня - против времето няма по какъв начин да играеш. Общо взето сами си вкарваме головете, само че аз им споделих на футболистите, най-важното е да не се тормозят от тия неща, да си вземат нужните поучения и да не ги повтарят "

" Чакам футболисти, които аз желая да привлека, които аз съм гледал и се надявам управлението да направи всичко допустимо. Централен бранител, външен футболист ", приключи Томаш по отношение на мечтаните от него прехвърляния.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР