Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от
Коментари Харесай

Стоилов: Който не се бори, напуска "Левски" и няма връщане

Старши треньорът на " Левски " Станимир Стоилов не остана удовлетворен от представянето на отбора в приятелския мач с " Ботев " (Враца), извоюван с 2:0. Сините стигнаха до успеха с голове на Асен Чандъров в 79-ата минута и на Кристиан Димитров в 81-ата.

" Ако би трябвало да съм почтен, изобщо не съм удовлетворен от сериозността, от динамичността на играта и от желанието на футболистите. По време на паузата им дадох да почиват и подготвителният прозец през седмицата, който не беше на нужното равнище, им се отрази и на терена. Ще имам сериозен диалог върху държанието на терена. Нямахме организация, само че имахме непринудена пауза и би трябвало да търсим проблемите единствено в нас ", сподели Стоилов.

Треньорът съобщи, че футболисти, които не се борят за мястото си, ще си тръгнат.

" Има футболисти, които желаят късмет, а в този момент на терена виждате какво е държанието им. Не може футболистите на " Левски " да играят с този темп и това предпочитание. Има футболисти, които би трябвало да се борят за местата си. " Левски " не е обществен дом, където да чакаш и да търсиш опрощение. Всеки от тях ще получи нужните оценки и инструкции. Хора, които играят малко, би трябвало да се борят за мястото си. Тези футболисти, които не се борят за мястото си, напущат " Левски " и по-късно няма връщане ", сподели още Стоилов.

Той е обезпокоен от играта на централните бранители Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров.

" И двамата ми наподобяват в извънредно положение ", добави треньорът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР