Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от
Коментари Харесай

Станимир Стоилов предупреди част от футболистите: Левски не е социален дом!

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана удовлетворен от държанието на част от футболистите, които взеха присъединяване в контролата против Ботев (Враца), извоювана от " сините " с 2:0. Въпреки успеха, наставникът на столичния отбор разкритикува играчите, които би трябвало да се борят за своите места, и изрази вяра, че тимът ще откри ритъма си на игра до подновяването на родния шампионат.

Мъри приказва и за идната среща с последователи на Левски, на която съобщи, че той ще участва, тъй като няма други задължения. Припомняме, че преди няколко дни Наско Сираков показа, че уговорките му, свързани с към разяснителната акция във връзка нарастването на капитала на клуба, попречват неговото наличие на срещата.
 Левски удари Ботев (Враца) с два бързи гола в края на мача Левски удари Ботев (Враца) с два бързи гола в края на мача
" Ако би трябвало да съм почтен, изобщо не съм удовлетворен от сериозността и динамичността на играта. Явно паузата, която им дадох да почиват, се отрази на тяхното държание на терена. Вината е в нас треньорите, тъй че ще имам сериозен диалог върху държанието на терена. Динамиката ни беше извънредно неприятна. Имаме още една седмица да намерим ритъма на игра. Другите контроли би трябвало да ги изиграем в доста по-добро движение ", стартира Стоилов. 

" 

Не би трябвало да има такова държание, тъй като това беше най-важната подготовка. Има футболисти, които желаят да играят, а сами виждате какво е тяхното държание на терена. Ще взема ограничения в това естество. Не може футболистите на Левски да играят с този темп и това предпочитание. 



Има футболисти, които би трябвало да се борят за местата си в Левски. Левски не е обществен дом. При всички положения всеки ще получи нужните оценки и инструкции. Притеснен съм за играта ни в линията на отбрана. Двамата централни бранители ми наподобяват в извънредно положение, което е притеснително. И двамата имат искания, които би трябвало да пазят на терена ", продължи опитният експерт.

" Не е това позицията на Ел Джемили. Искахме да запише огромен брой минути. Хора, които играят по-малко, би трябвало да се борят за мястото си. Следващият вид, който ще сполети всички футболисти, които не се борят за мястото си, рано или късно напущат Левски и по-късно няма връщане.



Няма нещо, което да не съм споделил до момента. Аз ще бъда на срещата, тъй като нямам други задължения. Аз и Ивков сме платени чиновници, а почитателите са хората, които ни заплащат част от заплатата. Ние сме задължени да имаме почитание към тях и да присъстваме. Ще отговорим почтено и честно на всички техни въпроси ", сподели още Станимир Стоилов след контролата с Ботев (Враца).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР