Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не бе доволен от

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не бе доволен от
Коментари Харесай

Стоилов: Левски не е социален дом

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не бе удовлетворен от играта на своите ученици, макар успеха с 2:0 против Ботев Враца в надзорен мач, игран на стадион „ Георги Аспарухов “.

„ Ако би трябвало да съм почтен, изобщо не съм удовлетворен от сериозността, от динамичността на играта и от желанието на футболистите. Паузата им дадох да почиват и подготвителният прозец през седмицата, който не беше на нужното равнище, им се отрази и на терена. В последна сметка те нямат виновност, виновността е в нас, треньорите. Ще имам сериозен диалог върху държанието на терена. Нямахме организация, само че имахме непринудена пауза и би трябвало да търсим проблемите единствено в нас. Имаме още една седмица предвид на дългата пауза да намерим ритъма на игра. Имаме още контроли, които би трябвало да изиграем в доста по-добро движение “, неудовлетворен бе Мъри. 

„ Повече го приписвам на нас, треньорите, ще диря казуса в нас. Това беше най-важната подготовка, предизвестих ги, че би трябвало да играят както би трябвало. Има футболисти, които желаят късмет, а в този момент на терена виждате какво е държанието им. Не може футболистите на Левски да играят с този темп и това предпочитание “, безапелационен е треньорът на „ сините “.

„ Това е единственото позитивно. Затова искахме повече контроли, с цел да може всички да играят. Но в случай че не се влагат, ще упражняваме повече и ще играем повече контроли. Има футболисти, които би трябвало да се борят за местата си в Левски. Левски не е обществен дом, където да чакаш и да търсиш опрощение. Всеки от тях ще получи нужните оценки и инструкции. Притеснен съм в играта в линията на отбраната. Двамата центални бранители ми наподобяват в извънредно положение, което е притеснително предвид на това, че Ноа е осъден за идващия мач. И двамата имат искания да се демонстрират да играят, само че претенциите се пазят на терена “, удовлетворен е Стоилов, че има още време до подновяването на шампионата.

Относно Джевад Ел Джемили, той сподели: „ Според мен не е това неговата позиция. Искахме да запише минути и той, и други футболисти. Футболисти, които получават късмет в контролите, би трябвало да ги пазят. Видяхте и представянето на Патрик. Хора, които играят малко, би трябвало да се борят за местото си. Тези футболисти, които не се борят за местото си, напущат Левски и по-късно няма връщане “.

„ Тази тематика сме я коментирали. Всеки ден ме питате едно и също. Аз нямам проблеми с никого, включително и с вас “, сподели той за обстановката в управлението на клуба.

„ Няма нещо, което да не съм споделил до момента. Срещата е провокирана от нашите последователи. Аз ще бъда там, тъй като нямам други задължения. И аз, и Ивков сме планети чиновници, а почитателите ни заплащат част от заплатата и ние сме задължени да сме на срещата. Каквито въпроси има, ще отговорим почтено и честно, както сме правили всякога. Може да се задават всевъзможни въпроси, по тази причина са тези срещи “, приключи Станимир Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР