Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след равенството 1:1

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Мъри: От лед отидохме на разорани ниви

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва след равенството 1:1 като посетител на Пирин в Благоевград в мач от 20-ия кръг efbet Лига.

„ Никога не е прелестно, когато Левски не съумява да побеждава. Не успяхме да си осъществяваме обстановките, които създадохме. Пирин бяха по-мотивирани от нас да печелят единоборства през първото полувреме. Пропуснахме две или три обстановки, които бяха избавени от вратаря на Пирин “, стартира Станимир Стоилов.

„ От лед отидохме на разорани ниви. Сами видяхте сложността на терена, която пречи на комбинативността. За страдание, за следващ път не ни се получи и всички сме разочаровани “, продължи Мъри.

„ Имаше съвсем всички условия за футбол, имаше хубава аудитория, хубаво време, само че нямаше прекрасен терен. Вратарят на Пирин съумя да избави нашите обстановки. Да търсим опрощение – не е редно, такива са изискванията, Левски ще продължи да се бори “, разяснява наставникът на Левски.

„ Мисля, че имаме концепция по какъв начин да играем. За качество на футбола не желая да приказвам. Когато сме цялостен състав и всички футболисти са здрави, Левски ще наподобява по друг метод, тъй като има добър набор от футболисти “, сподели още Мъри.

На въпрос дали Левски ще се укрепи с още едно ново попълнение, Станимир Стоилов отговори: „ Имаме диалози с избрани футболисти, само че на следващия ден ще забележим какво ще се случи “.

Старши треньорът на „ сините “ бе запитан дали провалената договорка за собствеността на Левски е повлияла на футболистите: „ Нормално да тежи, откакто 6 месеца чакахме всичко да се случи по най-хубавия метод за Левски. Всички работихме, с цел да се случат нещата. Има неясноти по отношение на бъдещето на клуба, защото дейностите ни бяха подчинени на договорката. Не е прелестно – би трябвало да се откри решение. Нормално е да има спад. Единственият спад, който нямаме е поддръжката на нашите последователи и футболистите са задължени да ги зарадват с добра игра и победи “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР