Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович говори след поражението от

...
Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович говори след поражението от
Коментари Харесай

Неманя Миланович: Трябва да го забравим бързо този мач

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович приказва след провалянето от Славия с 0:2 на стадион „ Александър Шаламанов “ в мач от 15-ия кръг в efbet Лига. Наставникът на новака призна, че не е удовлетворен от видяното на терена и съобщи, че желае допустимо най-бързо този мач да бъда пропуснат.

„ Мисля, че не беше доста добър мач както за нас, по този начин и за Славия. Трябва бързо да забравим този мач. И двата гола, които получихме бяха от статични положения – корнер и дузпа. Това е футболът, от време на време вършим неточности. Трябва да забравим този мач и да продължим напред “, съобщи Миланович.

„ Ние не бяхме задоволително положителни в нападателен проект. Знам, че това ни е проблем в последните мачове, само че имахме положителни благоприятни условия. Ще продължим напред и би трябвало да забравим днешния мач. Мислим единствено за мачовете със Спартак Варна за Купата и дуела с Лудогорец “, сподели още той.

„ Нямаме какво да губим в идващите си два мача нито против Спартак, нито против Лудогорец. Излизаме за победа и в двата мача. Трябва дадем 120% от нашите благоприятни условия, с цел да измъкнем нещо в Разград “, приключи Миланович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР