Старши треньорът на женския волейболен шампион Марица (Пловдив) Борислав Крачанов

...
Старши треньорът на женския волейболен шампион Марица (Пловдив) Борислав Крачанов
Коментари Харесай

Борислав Крачанов: Отиваме в София, за да затворим серията

Старши треньорът на женския волейболен първенец Марица (Пловдив) Борислав Крачанов не скри задоволството си след триумфа на своя отбор в първия заключителен плейоф против ЦСКА в Националната волейболна лига. " Жълто-сините " надиграха " алените " с 3:0 гейма като хазаин и по този начин са на победа от спечелването на рекордна девета поредна купа на страната.

" Днес изиграхме много събран мач, бяхме доста съсредоточени и поздравленията са напълно за девойките, тъй като съумяха да изпълнят нещата, които тренирахме, и надлежно резултатът се видя ", стартира Крачанов.

" Отиваме на реванша с настройката да решим серията още в София и да затворим дуела с две победи. Мисля, че откакто ЦСКА прекъсна серията ни от следващи победи в шампионата, товарът падна от плещите ни. Момичетата станаха по-спокойни и нямаха такова терзание във всеки един дуел да гонят връх. Това ни дава даже по-голяма убеденост, тъй като към този момент те сами пишат историята на клуба ", добави старши треньорът на Марица.
 Марица (Пловдив) разгроми ЦСКА и е на победа от спечелването на 9-а поредна купа Марица (Пловдив) разгроми ЦСКА и е на победа от спечелването на 9-а поредна купа
" Сега е моментът да благодаря на всички почитатели, които пристигнаха да ни поддържат. Пълната зала повлия много позитивно и се надявам с играта ни и с метода, по който победихме, да сме съумели да се отблагодарим на последователите. Не ми се желае обаче да има трети мач тук, а да си решим серията още в София и да вземем купата ", приключи Борислав Крачанов.

Вторият конфликт от финалната серия е в неделя (9 април) от 16:00 часа в зала „ Васил Симов “ в София.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР