Старши треньорът на италианския Торино Валтер Мадзари е преодолял здравословните

...
Старши треньорът на италианския Торино Валтер Мадзари е преодолял здравословните
Коментари Харесай

Валтер Мадзари се връща на пейката на Торино

Старши треньорът на италианския Торино Валтер Мадзари е преодолял здравословните си проблеми и има позволение да се върне на аварийна пейка, откакто предишния петък трябваше да напусне тренировката поради ненадейно заболяване.

57-годишният някогашен ментор на Наполи, Интер (Милано) и британския Уотфорд получи неочакван здравословен проблем, след което клубът го изпрати на спомагателни проучвания и инспекции.

Мястото му като краткотраен треньор и вид да седи на аварийна пейка по време на мачовете беше заето от помощника му Николо Фрусталупи и под негово управление отборът приключи 0:0 в понеделник против Каляри.

" ФК Торино има удоволствието да заяви, че Валтер Мадзари още веднъж води тренировките на тима, откакто мина цялостни медицински проучвания. Лекарите, които го прегледаха, дават зелена светлина да се върне към работата и уговорките си, както го е правил и преди този случай, се споделя в изказване на клуба.

Мадзари по принцип е един от прочувствените треньори в италианския футбол, а в първия кръг на този сезон беше изпъден от скамейката по време на мача с Дженоа, откакто бурно изрази недоволството си от решение на ВАР-системата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР