Старши треньорът на Интер Симоне сподели мнението си за победата

...
Старши треньорът на Интер Симоне сподели мнението си за победата
Коментари Харесай

Симоне Индзаги чака още един защитник в последните дни на меркатото

Старши треньорът на Интер Симоне показа мнението си за успеха с 3:1 над Кремонезе, която изкачи тима на второто място в Серия “А ”. И трите гола на “нерадзурите ” паднаха след контраатаки и неслучайно Индзаги посочи, че отборът е употребявал по-големия си опит, с цел да стигне до триумфа.

“Много съм благополучен, тъй като мачът не беше елементарен. Кремонезе е тим, който заслужаваше по-добри резултати досега. В петък играхме добре против Лацио до почивката, само че след това нещата се объркаха. Ако Дензъл Дъмфрис беше вкарал при 1:1, щяхме да приказваме за напълно друг мач ”, установи Индзаги.

“Имаме с точка повече, в сравнение с след четвъртия мач през предишния сезон. Предстои ни дълъг път и би трябвало да ставаме все по-добри. Имахме и хубави, и неприятни моменти през предходната акция, само че въпреки всичко спечелихме два трофея и до последно бяхме в борбата за купата. Очакванията към Интер постоянно са високи. Може би се прекали с мненията след загубата от Лацио, само че това не ме тормози, тъй като ни стимулира в допълнение. Анализирахме случилото се и през днешния ден играхме доста по-мъдро ”, сподели Индзаги.

“Проблемите на Корея и Брозович не са съществени. Не знам нищо за Госенс. Най-голямото ми терзание е обвързвано с това, че ни би трябвало още един централен бранител. Ръководството го знае. Имам потребност от шестима бранители, а сега разполагам с петима ”, добави Индзаги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР