Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги не се притеснява от

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги не се притеснява от
Коментари Харесай

Индзаги: Интер показа, че може да се бори с най-големите

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги не се тормози от идния чоп за осминафиналите на шампионата.Във вторник вечерта „ нерадзурите “ изгубиха с 0:2 гостуването си на Байерн Мюнхен, само че резултатът не беше от огромно значение и за двата тима, които към този момент се бяха класирали за идната фаза.

„ Байерн е тим с изключителна класа, само че ние подходихме самоуверено и Лаутаро пропусна да ни даде преднина. Имаше и обстановка, в която можехме да получим преднина. Ако бяхме повели, нямаше да е несправедливо, само че в последна сметка загубихме “, съобщи Индзаги.

„ В тази група проверихме силите си против Байерн и Барселона, тъй че към този момент сме играли с някои от най-хубавите в шампионата. Борихме се доста за класиране в идващия кръг и ще забележим какво ще стане през февруари. Сега обаче желаеме да се фокусираме върху представянето си в Серия А “, продължи наставникът на Интер.

„ Намираме се в серия от 4 победи, само че преди този момент загубихме много точки. Програмата до паузата не е лесна, само че ще се опитаме да извлечем максимума “, сподели още Индзаги.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР