Старши треньорът на Интер Маями Фил Невил потвърди, че американският

...
Старши треньорът на Интер Маями Фил Невил потвърди, че американският
Коментари Харесай

Интер Маями потвърди интереса си към Меси и Бускетс

Старши треньорът на Интер Маями Фил Невил удостовери, че американският клуб се интересува от нападателя на ПСЖ Лионел Меси и полузащитника на Барселона Серхио Бускетс. Един от най-известните притежатели на клуба от щата Флорида е Дейвид Бекъм.

„ Искаме да доведем най-хубавите играчи в нашия клуб. Меси и Бускетс са двама такива, които се откроиха повече от останалите през последните години. 

Това са страхотни футболисти, които към момента могат да бъдат голям триумф за МЛС. Пристигането им тук ще промени разпоредбите на играта “, съобщи Невил пред The Times.

Бащата на Меси е провел диалози с президента на Барселона Жоан Лапорта, където е разискал завръщането на аржентинеца в каталунския клуб. Настоящият контракт на Лео с парижани изтича в края на сегашния сезон.

35-годишният аржентинец има 27 мача за ПСЖ във всички шампионати през този сезон, като означи 16 гола и направи 14 асистенции.

Бускетс е покрай прекосяване в клуба от МЛС, само че каталунците възнамеряват да задържат играча и да му предложат нов контракт. 

Споразумението на 34-годишния полузащитник с Барселона изтича през лятото на 2023 година.

През този сезон футболистът има 28 мача за каталунците във всички шампионати, в които направи 1 асистенция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР