Старши треньорът на Интер – Симоне Индзаги, слодели след загубения

...
Старши треньорът на Интер – Симоне Индзаги, слодели след загубения
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Интер ще се върне за Шампионската лига

Старши треньорът на Интер – Симоне Индзаги, слодели след изгубения край в Шампионска лига от Манчестър Сити, че е горделив с тима си. Той дефинира играта на отбора като страхотна, само че отдаде значимото и на „ жителите “, за които това е първи трофей от Турнира на богатите.

„ Имахме страховит мач и би трябвало да се гордеем с това. Не би трябвало да мислим какво ще стане, в случай че заслужаваме повече. Прегърнах моите играчи един по един, защото те бяха невероятни, тъкмо като нашите почитатели и заслужаваха друг резултат ”.

„ През последните 25 минути чувството беше, че топката не искаше да влезе. Случва се, за жалост, се случи във финала на Шампионската лига. Ударихме гредата, имаше изчистване от голлинията, удар, който попадна в съотборник, всичко се случи. Играхме против Манчестър Сити със личните си сили и го направихме доста, доста добре ”.

„ С този дух, организация и увереност мисля, че ще се върнем тук още веднъж в бъдеще и ще покажем, че Интер заслужава Шампионската лига ”.

“Рядко приказвам незабавно след мач, защото обичам да очаквам 24-48 часа, само че през днешния ден им споделих, че би трябвало да се гордеят с това, което са постигнали. Те демонстрираха на целия свят какъв брой добре се изправиха против Манчестър Сити, тим, за който всички знаят, че има толкоз доста качество. Заслужавахме повече, само че смъкваме шапките си на Манчестър Сити, знаем какъв брой доста са работили, с цел да стигнат до този миг през последните години. ”

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР