Старши-треньорът на Хебър - Владимир Манчев изрази съжаление, че воденият

...
Старши-треньорът на Хебър - Владимир Манчев изрази съжаление, че воденият
Коментари Харесай

Манчев: Можехме да вземем нещо от Ботев

Старши-треньорът на Хебър - Владимир Манчев изрази страдание, че воденият от него отбор не съумя да вземе най-малко точка от мача си с Ботев(Пд), приключил с победно 2:1 за пловдивчани. 

" Можеше да вземем повече от този мач, имахме много положения. Допуснахме два гола от статични положения, първото беше дузпа, което не мога да разясня. Втория гол бе от корнер. Играчите ми бяха осведомени по какъв начин Ботев извършва корнери, работихме по време на тренировките. И за следващ път получаваме гол без действителни положения. Ние работим всеки ден и то се вижда. Отборът демонстрира и дава всичко от себе си. Опитваме се да играем добър футбол, несъмнено, не го вършим през всичките 90 минути, през днешния ден не ни стигнаха силите ", показа Владимир Манчев.

" През второто полувреме направихме всичко допустимо да обърнем развиването на мача, направихме го. Просто продължаваме да позволяваме същите неточности. За тим като нас, който се бори за всяка една точка - това е неприемливо ", приключи той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР