Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Петко Петков даде интервю

...
Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Петко Петков даде интервю
Коментари Харесай

Треньорът на Етър няма да е доволен от трансфер на Руменов в ЦСКА-София

Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Петко Петков даде изявление пред клубния уебсайт за работата по селекцията и за проектите за подготовка на " болярите ".

" Селекцията е на дневен ред във всеки тим. Разговаряме с някои играчи, желанието ни е да притеглим още някой добър футболист, който да укрепи тима. Надявам се скоро да има развиване и Етър да бъде още по-комплектован и мощен през пролетта.

Димитров бе преотстъпен от Арда до края на годината, а договорът на Иван Иванов бе до 15 декември. Силно се надявам това да са единствените напуснали футболисти ", сподели Петков, намеквайки, че не желае да се разделя със спрягания за ЦСКА-София Румен Руменов.

" Държа да загатна, че всички останали играчи си имат настоящи контракти с Етър, всичко им е платено и те са футболисти на великотърновския клуб. Ще разгадавам на всички играчи, имат си контракти и чакам да си ги извършват. Финансиране има, възнагражденията се заплащат. Да, има леки забавяния, само че това не е единствено при нас и е поправимо.

Ерол Дост и Светослав Ковачев са преотстъпени до края на годината. Имаме среща с управлението на Лудогорец и занапред предстоят диалози. Искаме да ги задържим.

На 6 януари събираме играчите за начало на подготовката. От 8 януари отпътуваме на едноседмичен лагер в Сандански, а след това ще бъдем в Анталия. До 31 януари ще останем в Турция, където са планувани няколко контролни срещи ", съобщи Петко Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР