Старши треньорът на Етър Александър Томаш коментира равенството на своя

...
Старши треньорът на Етър Александър Томаш коментира равенството на своя
Коментари Харесай

Александър Томаш: Бягам от себе си и от играта, която искам, защото ни трябват точки

Старши треньорът на Етър Александър Томаш разяснява равенството на своя отбор с Ботев Пловдив. Двата отбора не си вкараха и приключиха при резултат 0:0, а съгласно Томаш след първите 20 минути на терена е имало единствено един отбор - този на “виолетовите”.

" Първите 20 минути имахме проблеми и Ботев имаше самодейността, само че аз дръзвам да настоявам, че това е тим, който занапред ще набира повече инерция и ще играе роля в шампионата. След това обаче имаше единствено един тим на терена и това бяхме ние. Създадохме 100 процентови обстановки, в които можехме да отбележим гол.

Липсва ни класа и самочувствие. Нещо, което мога да не съм удовлетворен е, че не вкарваме задоволително. Но въпреки това сътворяваме положения. Откакто аз и екипът сме тук, Етър можеше да вземе всеки мач нещо. Най съм неудовлетворен от предния мач против ЦСКА. Трябват ни точки и отсам, нататък сигурно ще е по-тежко. След всеки мач в съблекалнята момчетата си споделят, че могат, само че нещо не доближава.

До последно ще е битката и тя ще е жестока. С всеки един тим ще отидем и ще излезем, с цел да вземем точки. Искам победи. Бягам от себе си и от играта, която желая, тъй като на нас ни трябват точки.

Притеснявам се от времето идващите седмици. Дават го сняг да вали в Търново, само че не би трябвало да се оплакваме. Трябва да имаме вяра със сърцето. Искам да бъдем нападателни, да пресираме. Когато закъсняваме, е обикновено да има и фаулове, само че избирам тях пред това да има заплаха пред нашата врата”, съобщи Томаш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР