Старши-треньорът на Дунав - Людмил Киров има да решава немалко

...
Старши-треньорът на Дунав - Людмил Киров има да решава немалко
Коментари Харесай

Людим Киров: Нямаме защитници, но ще дадем отпор на Етър

Старши-треньорът на Дунав - Людмил Киров има да взема решение значително кадрови проблеми за днешното домакинство във Втора лига против Етър, което е второ подред след 1:1 на старта с Литекс.

Киров обаче прикани " доброжелателите " да не бързат да се радват. Наказани са Емил Янчев и Георги Вълчев. Така " драконите " останаха на процедура без централни бранители.

" На пейката, като изключим Костов и Минчев, са единствено юноши, които, при цялото ми почитание към тях, към момента не са подготвени за такива мачове. Ще измислим нещо в защита, към този момент имам концепция по какъв начин ще изглеждаме против Етър. Лошото е, че Илия Миланов отново няма да бъде подготвен за игра ", сподели Киров за в. " Утро ".

За възможното привличане на пожар на нов бранител той сподели: " Темата е болна. Разговарях с много умел централен защитник, който има процедура с няколко елитни отбора, само че той сложи такива финансови условия, на каквито нашият клуб няма по какъв начин да отговори. Срещу Етър може и да сме шепа хора, само че ще се бием с каквото разполагаме. Надявам се, че Йордан Димитров ще се възвърне и ще поведе офанзивата. Напук на някои хора ще създадем по този начин, че да победим този противник ".
 Халф на Черно море подписа с Дунав
Халф на Черно море подписа с Дунав

" Драконите " го приветстваха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР