Старши треньорът на дублиращия отбор на Черно море Иван Николов

...
Старши треньорът на дублиращия отбор на Черно море Иван Николов
Коментари Харесай

Иван Николов: Момчетата все още не са свикнали с мъжкия футбол, но ще се справят

Старши треньорът на дублиращия тим на Черно море Иван Николов показа мнението си след успеха с 3:2 над Ботев (Нови пазар). Той съобщи, че футболистите към момента привикват с изискванията в мъжкия футбол, само че е сигурен, че ще се оправят.

" Доволни сме от резултата, тъй като влязохме малко прибързано в мача. Нашите момчета към момента не са привикнали с мъжкия футбол. Това е едвам четвърти кръг и материята на мъжкия футбол им е малко непозната. Надявам се от идващия кръг да стартираме да демонстрираме по-различно лице. 
 Черно море II победи Ботев (Нови пазар) в мач с пет гола Черно море II победи Ботев (Нови пазар) в мач с пет гола
Физическите конфликти са разнообразни. По-скоро психически към момента не могат да се оправят. Имат сили и ще го преодолеят. Има тимове, които са с много положителни терени и се получават хубави мачове. Относно желанието и битката на момчетата сме удовлетворени. 
13  Ботев (Нови Пазар) - Черно море II
Ние сме в добра връзка с Илиан Илиев и даваме доклад на протичащото се при дребните момчета. Когато има опция, той участва на нашите мачове. Класирането идва след положителната игра и показване. Класирането в Трета лига е само и единствено от изгода на момчетата за тяхното самочувствие. Всичко останало е построяването на темперамент ", съобщи Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР