Старши треньорът на Черно море Тича Денислав Коцев логично не

...
Старши треньорът на Черно море Тича Денислав Коцев логично не
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море Тича: Изиграхме лошо първо полувреме, заслужена победа на съперника

Старши треньорът на Черно море Тича Денислав Коцев разумно не бе удовлетворен от играта на своя тим при загубата от Черноморец със 77:87 в мач от 20-ия кръга Националната баскетболна лига.

" Поздравявам момчетата на Бургас. Заслужена победа. Доста неприятно първо полувреме от наша страна. Трябва да почистим грешките и да се подготвим за оставащите мачове "
 Черноморец завоюва морското дерби Черноморец завоюва морското дерби
" Очакванията на Черноморец се сбъднаха, нашите обаче бяха на косъм, разяснява Мартин Коцев. Въпреки изоставането, последната част стопихме разликата и успяхме да създадем забавен мача. Натрупаха се срещи през четири дни, има малко отмалялост, само че се връщат играчи от травми като Костадин Лазаров и Цветомир Куртев, които удължават ротацията на тима и улесняват играта на всички. Грешката ни, мисля, беше в битката. Не съм гледал статистиката, само че считам, че вземат битките и направиха разликата от началото. Трудно е цялостен мач да гониш и най-после да спечелиш. Трябва да си много класен тим. За момента ние се мъчим да сме подобен отбор, само че ни би трябвало още опит и време ".
 Васил Евтимов: Доволен съм, че спечелихме битката, в тима има насъбрана отмалялост Васил Евтимов: Доволен съм, че спечелихме битката, в тима има насъбрана умора
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР