Старши треньорът на Черно Море - Илиан Илиев, остана крайно

...
Старши треньорът на Черно Море - Илиан Илиев, остана крайно
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Съдията на ВАР беше решил, че няма да е нашият ден

Старши треньорът на Черно Море - Илиан Илиев, остана извънредно неудовлетворен от съдийски решения по време на загубата от Ботев Пловдив с 1:2 в дуел от efbet Лига. Наставникът на " моряците " разкритикува съдията, който отговаряше за ВАР, а по отношение на представянето на отбора си, той съобщи, че това е бил един от най-хубавите мачове вкъщи.

" Като игра мисля, че това беше един от най-хубавите ни мачове вкъщи, като се изключи първите 10-15 минути. Създадохме задоволително обстановки, с цел да решим мача, само че както видяхте и Станислав Тодорв, който беше на ВАР по този начин беше решил, че през днешния ден не е нашия ден ", показа той.

" Като експанзия, съкращаване на отдалеченост, нали и самообладание да създаваш положения съвсем нямам искания. Има и такива мачове, в които топката след 2:1 не искаше да влезе. Най-съжалявам, че много хора пристигнаха да ни поддържат, за жалост не успяхме да изравним ", добави Илиев.

" Факт е към този момент резултата. Станислав Тодоров е непосредствен с едни тимове, които са в шестицата и се борим с тях и сигурно повлия. В България директивата е като бъде отсъдена дузпа, ВАР да я удостовери. На нас за повторно ни се случва да ни анулират дузпа. Но ние тия неща ги знаем, като си помислиш, че може да се пребориш за нещо идва един подобен мач и се получава това което се получи. И с продължението имаше проблеми. В продължението всяка минута създавахме чисто състояние, вратаря лежи 2-3 минути, а се свири на часа, пипвам се за 3-4 минути, само че в тази обстановка те бяха значими ", разяснява наставникът на " моряците ".

" С това държание на ВАР на Станислав Тодоров - да ", отговори Илиан Илиев на въпрос дали някой пречи на Черно море да реализира задачите си. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР