Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Доволен съм от желанието на всички

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от видяното при равенството 2:2 с Днипро-1 в Турция. " Моряците " не се дадоха на водача в Украйна, а опитният експерт призна, че поради сходни противници клубът е избрал да се приготвя надалеч от Варна.

" Днес бяхме малко по-свежи, отговорихме на бързината на съперника. Тук сме, с цел да играем с такива тимове като Днепър-1, които са първи в Украйна. Така ще проверим на какво равнище сме. Имаме забележки към контрола на топката, от време на време се поддаваме на преса, само че се надявам с времето и това да почистим. Като цяло добра инспекция, имаме още време до началото на втория дял. "
 Черно море с влиятелно тъждество
Черно море с влиятелно тъждество

Варненци изпуснаха водача в Украйна

" Красивите голове не са инцидентни, само че има и доза шанс. Имахме други обстановки, които би трябвало да приключваме по-добре. Големите тимове не ги пропущат. Като цяло съм удовлетворен от желанието на всички. Вкарахме повече скорост. Нямаше го Сула, има и други с болежки. Надявам се, когато всички са на линия, да изглеждаме още по-добре. "

По отношение на травмата на Атанас Илиев, той разкри: " За мен не е нещо тежко, получил е удар с коляно в мускула. Имаме 2 контроли в един ден, за нея би трябвало да е подготвен. Решихме да играем в четвъртък две инспекции. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР