Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана доволен

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана доволен
Коментари Харесай

Илиев: Не играхме добре, но взехме много важни три точки

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана удовлетворен от играта на неговия отбор макар триумфа с 1:0 над Царско село. Специалистът съобщи, че и противникът им през днешния ден ги е опрял до стената с представянето си. Илиев приказва и за това какъв брой е значим идващия конфликт с Берое, както и за кадровите проблеми в отбора и дали ще стиска палци за ЦСКА в утрешния мач със старозагорци.

„ Наистина вкарахме много напрежение в един мач от шампионата, чак до такава степен не имах вяра да стигнат нещата. Не започнахме добре мача, само че Царско село ни сътвори компликации. Като цяло оценката ми е, че не показахме повече темперамент и себераздаване. Не беше добре и го показахме. Въпреки по-малкото владеене на топката стояхме добре в отбрана. Особено през второто полувреме създадохме четири обстановки, с които можехме да решим срещата. Не беше най-хубавия ни мач игрово. Откъм право на неточности бяхме притиснати до стената. Можехме да вкараме и втори гол “.

„ Във всеки един футболист се усеща неналичието. В тази обстановка и Патрик Андраде пропусна два мача, Васко беше болен, стисна зъби, беше с температура. Родриго получи неприятна вест в фамилията си, можеше и да на изиграе мача. Ограничени бяхме в даден избор и игрово, и кадров. Завършихме срещата с пет момчета от школата. И това го има. Липсата на всеки един е значим “.

„ Най-важният, тъй като е идващия. Ако останем в долната осмица също се играе нелош футбол. Може по-лесно да стигнем и до Лига Европа. Всичко може да се случи, всевъзможни резултати може да се получат. Взехме значими три точки, без значение, че не беше красива нашата игра. Имаме 10 дни да се подготвим против един добър тим “.

„ Ако погледнем класирането няма значение кой ще победи. Никога не съм видял тим да играе за еднакъв “, съобщи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР