Старши треньорът на Черно море Георги Иванов обвини реферите за

...
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов обвини реферите за
Коментари Харесай

Гонзо скочи на съдиите: Или нямат качества, или бъркат по други причини

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов упрекна реферите за провалянето на Септември (София) с 1:4. Според Гонзо страничният арбитър Николай Христов от Бургас е вдигнал на два пъти флага при голове на " моряците " или поради слаби качества, или поради " други аргументи ".

" Първото полувреме играхме едва, бъркахме топката в средата на терена, получихме гол след наша неточност. Съдиите ни анулираха два чисти гола - това въздейства. Резултатът можеше да бъде радикално друг, в случай че съдиите бяха справедливи. Щом вдигнеш две засади, които ги няма - или е поради липса на качество, или поради други аргументи. Не знам какви са те. Явно не можеш да си арбитър. Като отмениш два гола на един тим, явно влияеш на резултата.

Допуснахме неточности и ние. Подготовката за мача премине добре и смятах, че тимът ще изиграе мача по друг метод. Нямам концепция за какво стана по този начин. Може би грешката в петата минута ни повлия, само че пък това беше още в петата минута, оставаха още 85. Накрая направихме всичко допустимо да не загубим. След като изгониха Хасани, нашият тим се опита да се върне мача. Пропуските на Кузма повлияха. Нямаме в паузата контролна среща, тъй като имаме доста национали: 8 индивида ги няма от тима, а юношите имат мач в събота. Нови попълнения? Ще забележим. На кои позиции? Ха, на всички ", довери именитият нападател след мача.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР