Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, обвини съдийската

...
Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, обвини съдийската
Коментари Харесай

Илиев: Не е нужно Лудогорец да има такъв съдийски комфорт, в Европа им изиграва лоша шега

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, упрекна съдийската бригада, отпред с рефера Волен Чинков, че са помогнали на , който се игра във Варна.

Според Илиев съдийският комфорт в България пречи на 11-кратните първенци да реализират положителни резултати в европейските клубни шампионати.

„ Първото полувреме бяхме доста сковани. Независимо че поведохме, доста обикновени ни върнаха двата гола, само че като цяло игрово мисля, че Лудогорец стояха по-добре от нас. Но те са тим, който към този момент се опознава. Новите футболисти играха доста по-добре, в сравнение с в първия мач за шампионата там. Но ние бяхме малко сковани и прегоряхме, по този начин мисля. И залогът на мача, до момента в който те са изиграли много мачове с подобен залог, и мисля, че играха по-добре “, стартира наставникът на „ моряците “.

„ Второто полувреме се опитахме малко по-високо да вземе, да скъсим нещата, дистанцията до тях, защото първото полувреме стояхме прекомерно надалеч и си подаваха елементарно. Когато бягаш единствено без топка и когато я стигнеш към този момент нямаш и сили. Но все пак второто полувреме се опитахме, само че не можахме да стигнем до чиста обстановка, за което би трябвало да отдадем заслуженото на Лудогорец, че те се прибраха, имаха резултата и се прибраха по-назад и използваха контраатаки, при които са много рискови “, добави Илиев.

„ При 2:1, както в този момент към този момент е напълно друго - може да победиш и с 1:0, резервираме шансове. Естествено ще се опитаме на 100 %. За обстановката с Васил Панайотов е чиста дузпа, която не се свири и такива дребни неща… Мога да изброя пет дребни неща, които против водещ тим като Лудогорец трансформират целия процес на мача и мисля, че не е нужно Лудогорец да имат... Този съдийски комфорт в България им изиграва неприятна смешка в Европа., по този начин да го кажа. Ние там каквото и да създадем, мислите ли, че ще ни пуснат? Надявам се, че ще създадем нещо. Пак ще се появи Чинков, Гинчев, все някой ще излезе. Това не смъква заслугата на Лудогорец, че изиграха по-добре мача от нас. Те имат положителни футболисти, когато имат и комфорта е напълно друго “, приключи Илиан Илиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР