Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров сподели очакванията си

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров сподели очакванията си
Коментари Харесай

Николай Киров преди ЦСКА: Трябва да сме дисциплинирани

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров показа упованията си за идното посещение на ЦСКА.

42-годишният експерт съобщи, че чака тежък дуел на ст. "Българска войска ", в който "жълто-черните " ще опитат да обезвреждат мощните и да се възползват от слабите страни на съперника.

"Предстои ни посещение на един от най-хубавите тимове в България. С представянето и резултатите си досега ЦСКА потвърждава, че разполага с доста стойностен състав, както като характерности, по този начин и като колектив. Със сигурност ще ни бъде доста тежко, само че ще опитаме да покажем най-хубавото, на което сме способни и да се приберем в Пловдив с добър резултат ", разяснява Киров.

"Съперникът има доста мощни страни, като нашата задача ще бъде да ги обезвреждаме. В същото време, като всеки тим и те имат своите слаби места. Надявам се, че сме съумели да ги разучим добре и да се възползваме от тях. За да се случи това обаче, би трябвало да бъдем извънредно съсредоточени и дисциплинирани през целия дуел ", добави наставникът на "канарчетата ".

Двубоят е в съботния ден (18 ноември 2017) от 15:00 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР